ANKARA / HAYMANA - Çaldağ Ortaokulu

Çaldağ Ortaokulu

Medrese Mahallesi Fatih Caddesi No 4 Haymana / ANKARA
Vizyon
Kendini ve toplumunu sürekli geliştiren; düşünen, araştıran, sorgulayan, iyiden, doğrudan, güzelden, bilimden yana, mutlu ve özgür bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün "Eğitimde feda edilecek bir tek fert dahi yoktur." sözünden hareketle belirlenmiş ve tüm öğrencilerin çağdaş eğitim öğretim programları dikkate alınarak çeşitli gereksinimlerine cevap verecek bir eğitim hizmeti sunmak; sosyal, kültürel ve ekonomik gereksinimlerini karşılayarak yeteneklerini geliştirmek.
Başarılar
İlçe Fotbol Şampiyonluğu. İstiklal Marşı Okuma Yarışması 1.´ liği Başkent Enerji Hareketi Projesi Kurum Ödülü Bu Benim Eserim Projesi İl Finalistliği Engelsiz Fikirler Projesi İl Finalistliği Bu benim eserim Türkiye finali birinciliği
Ders : 08.50-15.25 Kurs : 15.20-16.50
Kaloriferli
Ulaşım
Ankara Haymana arası yaklaşık 1 saat 15 dk sürmekte ve saat başı araç bulunmaktadır. Haymana´ dan Ankara´ ya sabah 07.00´ dan akşam 18.00´ a kadar; Ankara´ dan Haymana´ ya ise sabah 07.15´ ten akşam 19.30´ a kadar araç bulunabilir. Okulumuz Haymana otobüslerinin yazıhanesine yakındır. Ankara´ dan ise araçlar ETLİK ESKİ GARAJ´ dan hareket etmektedir. Otobüse binmek için önceden arayarak yer ayırtmanız tavsiye edilir. Garaj :0312 3410050 Haymana :0312 6581002 AŞTİ´den sabah 07.00´de EGO seferi yap
Öğrenci taşıma servisleri bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Haymana merkezin nufusu 9000 civarındadır. Sürekli göç vermekte olan bir yapıya sahiptir. İlçenin en önemli gelir kaynağı tarım, hayvancılık ve termal su kaynaklarıdır. Bankalar, öğretmenevi, termal otel, PTT vb.yerer okulumuzun çevresinde yer almaktadır.
Okulumuz Haymana İlçe Merkezindedir. Ankara´ ya uzaklığı 74 km.
Futsal, Voleybol, Masa Tenisi, Bocce, Geleneksel Oyunlar
TÜBİTAK
PICTES
Diğer Hususlar
Okulumuz ilkokul-ortaokul bir arada bulunmaktadır. 14 farklı taşıma servisi ile yaklaşık 23 köyden öğrenciler okulumuza taşınmaktadır. Ayrıca okulumuz Yabancı Uyruklu Öğrencilerin (Suriye) eğitime dahil olduğu bir okuldur.